Anotace: bílá je nejsmutnější barva...a vy jistě víte proč...
Milí moji, čtenáři, zvyklí psát komentáře z nitra duše, z nitra těla, z nitra celého člověka...A nikoliv jen napůl pro plezír. Zvyklí nehanit, zvyklí přát, ten lidský pocit energii dodává !!!
Jestli víte, anebo chcete posítit svým přičiněním to, co je úcta, zodpovědnost, cit, přímočarost, rovnost, pravda, pomoc anebo jen prostě, avšak ze všech nejodvážněji a nejsložitěji a nejlidštěji, však jen to, co se zdá, že je LÁSKA chcete posílit...Dík!!!! A mnoho úspěchů Vám přeji!!!
16.05.2007 20:31:00 | Mirka Hedbávná