síla žít
Anotace: skryté slzy a smutek se skrývá pod básní... (má první báseň)
Hlava se mi točí,
slzy jdou mi z očí
a já přes ně nevidím,
tu tvář známou.
A hle někdo mi setřel slzy,
už uvidím Tě brzy,
Tvou tvář.
Už se netočím v tom víru,
Tys dodal mi tu sílu
Sílu žít.
Komentáře (4)
Komentujících (4)