Hřejivé obětí
Anotace: Plačící dívka vzpomíná na útěchu svého milého... .
Stála sem vedle tebe blízko
Tvé tělo se k mému tisklo.
blíž a blíž..
Políbils mě na líčko
řekl si mi,
to bude dobré sluníčko…
slzy stékat přestaly,
ale šrámy na srdci zůstaly.
Komentáře (2)
Komentujících (2)