Láska protkaná pavučinou smutku
Anotace: Smutek se dá léčit jedině novými událostmi nebo vzpomínkami... ale: Nic není horší než vzpomínky na štěstí v době neštěstí...
Já měla ráda svět,
co kolem se točí
a milovala jsem ten pohled
do Tvých zelených očí.
/jo, svět možná kdysi, ale...
v těch zelených očích se pořád ještě utápím/
Jenže i ta nejhezčí pohádka
musí mít někde konec,
a ta má už bohužel skončila -
mě už odzvonili zvonec...
/kéž by šly všechny zvony na světě rozbít...
ale přesto: /
Chtěla bych ti říct,
jak ráda Tě pořád mám,
jak se strašně trápím,
když sama v noci usínám.
/ta bolest nejde ani slovy vyjádřit...
a ta láska už vůbec ne/
Jaký je vlastně úděl člověka?
Trápit se? V duši umírat?
Ne, podle mě je to milovat
a s láskou v srdci usínat.
/Proto nechápu proč já, zrovna já,
ta nemilovaná, smutkem protkaná bytost jsem člověk.../
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (4)
Komentujících (4)