Ublížils
Ublížils!
Ne, teď neřeším tvé lži a podvádění.
Mluvím o tom, že sis mě nechal vzít.
Bez námitek. Nezastavils ji.
Sundala mou iniciálu z tvýho krku
doufajíc, že pak zapomeneš.
Snad jsi ani neprotestoval, ale pomohlo to?
Měla vědět, že dokud to neuděláš sám,
budu pořád v tvojí hlavě.
-odtud mě dostat nedokáže...
I když se snaží.
I když tě očkuje tvrzením,
že návrat je blbost.
Nebyla to blbost!
Už je...
Teď leží mi zlaté písmenko na dlani
a já se ptám, proč jsi ji nechal vstoupit mezi nás dva.
Opravdu teď znamená tolikrát víc než já?
Než ta tři léta? Než všechny společné chvíle?
Ublížila mě,
ublížila tobě,
ublížila sobě...
a tys ji nechal. Vinen!
Komentáře (4)
Komentujících (4)