---=== TMA ===---
Anotace: ... nemám z toho dobrej pocit :-/
Pohled zvedám,
pátrám tmou,
to tebe hledám,
moje oči tě však
nenajdou.
Natažené ruce
a prsty na tmu sahají
a mé oči prudce
sem tam kmitají.
Celej se chvěju
v duši brečím
a na venek se směju
a za to vděčím
Tobě lásko...
Komentáře (0)