Anotace: Bum a prásk...někde něco uhodilo
Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)
***
Co to bylo?
************
Mámo,táto,co to bylo?
Někde něco uhodilo.
I to nic,náš chlapče milý
to se obři probudili.
Táta obr,ten ve spěchu
protáhl se,zbořil střechu
až mamince obryni
spadl komín,v kuchyni.
A jejich dva obří kluci
jsou zalezlí pod lavicí.
Možná že se trochu báli,
jsou to obři,ale malí.
Táta obr všechno spravil
a potom se v krámě stavil,
klukům koupil žvýkačky
a utřel jim slzičky.
Pak ti malí,obří kluci
už posadí se na lavici,
společně se všichni smáli
čeho se to kluci báli.
,,,,,,,,,,,,,
No jo,
když se obr protáhne
klidně na střechu nechtě dosáhne
=====stane se u obrů===
12.04.2012 17:32:51 | Linzerka