Anotace: pro Sofinku a všechny děti
Když ukládám tě ke spaní
pro mou lidskost pod peřinou
chichotáš se mi
a
sleduješ mě zpovzdálí
jak do polštáře natřásám nebe
i s hvězdami
Když lásku vtisknu ti do líčka
ať krásně spíš ti chci přát
prozradí tě slzička
že bez pohádky příliš tiše
budeš usínat
tak
povídám pohádku o slunci
co září přes mraky
mám tě ráda
říkám ti
a ty
ač už spíš mi odpovíš
vždyť já tebe taky
moc krásná, plná lásky.. aaach :-)
19.11.2014 19:58:14 | Amelie M.
Díky..právě musím jít rozdávat lásku páč zítra uzlík vstává do školy:))
19.11.2014 20:00:26 | chci_uverit