Anotace: ..............
cestuju zas kolem světa
a vidím tam ledacos
Čínu, Laos, Vietnam
v zadku mám zas hejno vos
ze Sibiře na Aljašku
až k severnímu pólu
mrazu už mám plnou tašku
a tak rychle dólu
s indiány v Amazonce
na kánoi lovím
je to jízda, turbulence
všechno vám pak povím
cestuju zas kolem světa
a vidím tam ledacos
třeba krásnou černošku
jak jí živou stonožku
eskymačku s eskymákem
velrybu, jak táhnou hákem
a hrozného kanibala
jak tancuje halabala