Anotace: Zvědavý pejsek se rozhodl prozkoumat blízké okolí a najít si nové kamarády.
Básnička primitivní ale ne tak hloupá jako ty poslední bývaly. Je i dobře nazvaná a dobře zatříděná. V obratech "ta se s ním" a "nemá zájem o hraní" je pro děti trochu zhoršená orientace o kom řeč. Básnička je dobrá a může sloužit s obrázky jako dětské leporelo pro učení jak vypadají zvířata.
25.08.2019 09:33:10 | Karel Koryntka