pěkné co k tomu dodat... :) vyjadřuje to ten pocit, který občas zažijeme všichni... a zároveň něco co zažíváme každodenně...
jo a děkuji za návštěvu u mě!
21.05.2007 19:21:00 | Marketka3x3
Totálně souhlasím s poslední větou Courtnei. Kdyby byly pochybnosti - se skromností mně vlastní doporučuji můj příspěvek POZITIVNÍ KOMUNIKACE.
18.05.2007 12:34:00 | Aťan
ahoj Kačí, ty mě stále překvapuješ...vnímat i jízdu MHD už je taková vyšší pocitová...každopádně ji vnímáš krásně a stylisticky je to takový neobvyklý u tebe.Jen nesouhlasim s jednou věcí...nemusíš obdivovat ušlechtilý slečny...ty slečny by měly obdivovat tebe...
17.05.2007 09:43:00 | Courtnei