Anotace: taková nádherná báseň, kterou jsem tvořil asi pět dní, každý její verš vznikal po důmyslné úvaze, můžu jen doporučit ke čtení
Anotaci jsem také brala jako vtip a co se týče básně... Hezká, ale taky jsem si předsaboovala něco extra.. Jinak hezké..:))
23.11.2007 20:52:00 | Luccissek
Nevim...Ja...Neprijde tolik promakana...S trochou fantazie a zkusenosti bys ji jiste nenapsal, jisteze...
(apropos- nerikal si nekde u ,,Huskyho" ze basen bez versu umi kazdy maly dite?)
Cekam vyvrcholeni basne a neni to nic az tak uzasnyho...POkud by to mela byt promyslena basna, ktera vznikala fakt pet dni, zdali nekecas, tak by asi vypadala jinak...
30.09.2007 19:29:00 | Me and you and all the others
anotaci sem pochopila jako vtipek:)..a ted k dilku- -zahryzavaji strepy- dobrej obrat!..at uz se to poji s cimkoliv v ty basni..je to myslim promysleny..a ja si to vykladam po svym..urcite zaujala!
01.06.2007 23:25:00 | Adrianne Nesser
v té anotaci si dělám srandu, ale teď po pár dnech vidím, jak je to pomršené
20.05.2007 13:38:00 | lexus
noo...líbí se mi to přirovnání, zajímavá myšlenka...akorád snad bych trochu upravil kompozici, ale to už je čistě individuální.. dobrý!
18.05.2007 17:17:00 | Husky