Anotace: takové to bylo ještě před několika lety
Třebas v tý době nežila, až o dvacet let později.
Datum jsi neuvedla.
09.06.2007 15:53:00 | jehlaspichlas
Jinak se píše vydobytý od slova dobývat, tedy kořenem je být.
26.05.2007 19:21:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Papírové vlaštovky v hodině francouzštiny
Učitel moudrý a neschopný
Vyjdeš-li na ulici, smog tě oslepí
Možná už nejsem tolik dítě?
Jen mi to tak blesklo...
26.05.2007 19:19:00 | Alea - kometa kdovíco přinese