Poetická vzpomínka na život
,,Ve vzpomínkách svých vidím vodu,
jak teče mezi horami,
ve snaze utéct osudu,
určeným básněmi.
Při vzpomínce na tuláka
-viděti ho v lese,
při vzpomínce na něj,
jak se zimou třese...
Při vzpomínce na statečnost
-žití beze strachu...
Zjara pohled na skutečnost
-srdce plné prachu...
Při vzpomínce na nebe,
na zvláštní východ slunce,
při vzpomínce na tebe
mé zlomené srdce..."
Komentáře (0)