Prý je v těch básních příliš andělů
Ale co mám dělat když tudy lítají
Prý je v těch básních až příliš poutníků
Ale co mám dělat když cestu hledají
A vůbec
Prý je to smutný
Ale co mám dělat
Když bych tvář anděla rád viděl
Když nebe je kalné a kompas zrezivěl
Když je toho až příliš prý
A vůbec
Tak je to nutný