Pár řádků o mně
Anotace: jenom hříčka... ale pěkná
Své marné sny
po hrstích
navlékám
Maluji si
tiše v mysli
malý prám
Odívám se
v něžné kráse
kopretin
Cesty sněním
za nic směním
když mám splín
Chodím pěšky
Nohy ztěžkly
kamením
Na obloze
v marné touze
zabloudím
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (4)
Komentujících (4)