Monča, ... když mě peskuje ...
tak vždycky říká :
..." .. nech toho, nebo budeš klečet na mrtvym hrachu ..."
/ mrtvý hrách je zostření trestu, protože živej, ... tolik netlačí ... /
*- tak podle tý básně bys mohla být její dvorní dodavatelka
13.06.2007 16:40:00 | HarryHH
Mrtví moře taky není špatný, jen nečině ležet na
bílé soli a nechat se unášet po proudu, když víš,
že se neutopíš...
24.05.2007 21:25:00 | jehlaspichlas
Mrtví moře taky není špatný, jen nečině ležet na
bílé soli a nechat se unášet po proudu, když víš,
že se neutopíš...
24.05.2007 21:25:00 | jehlaspichlas
solný doly koukám... ještě že máme maminky
roboti:MED...tak prej to nejni slaný...
24.05.2007 20:06:00 | Trdlo