Oslavy
Není co slavit.
Jaké vítězství?
Má povolnost...
strčila jsem ruce do kapes
a poslouchám
...sama v železné kleci.
Teď tykám si s nebem
a rozumím slze.
Dotkni se mě!
Po rozžhaveném prachu jdu bosa,
vsadila jsem štěstí...
přidělené za zásluhy o cizí neštěstí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)