V rakvičce
Anotace: Nedává to moc smysl...
Odukd se bere to tajemné světlo?
Kráčím temnem.
Co se to stalo, že najednou zhlaslo?
Za mnou cosi prasklo.
Cítím pach krve,
to jsou komáři
a ze stromů větve
do sebe naráží.
List padá z oblohy,
přelétne nade mnou
a padá do vody...
Motá se pod nohy.
Zakopnu, topím se,
už to mám za sebou.
Sejdem se v rakvičce.
Se strejdou upírem
nohy mě nezebou,
přikrytá papírem,
KONČÍM - jdu za tebou.
Komentáře (0)