Snad žádný...
Anotace: Někdy je těžké najít i své vnitřní orgány
Vzbudím se brzy po ránu
zoufale hledím na ránu
po noci kdy mě bolest bila
mi na hrudi krvavá díra zbyla
Po prsou zoufale zatápám
a zařvu
Kde své srdce mám?!
Komentáře (3)
Komentujících (3)