Anotace: Nevím, možná máte jiný názor, ale doufám, že těch 13% volebních preferencí je jen zlý sen!!!!!!!
Jsem nenávist komunismu
Sám.
Nenávidím je,upřímně,báseň je skvělá!
30.08.2007 22:33:00 | Kávový Poutník
Nase vlada nikdy nebude premyslet ve prospech lidi, ale ve prospech svuj... vidi jen svoje plna koryta... i kdyz uz temer pretekaji stale maji malo...zlate padaky a dalsi vyhody... a co matky s detmi a nemocni... a take duchodci, co zasluhuji úctu...???Skoda slov.Myslenka skvela.
22.06.2007 15:02:00 | carodejka
Je to tak týden zpátky co jsme napsal na papír básničku s podobnou myšlenkou!! ještě sem ji sem ale neměl čas dát... Snad se k tomu brzo dostanu! Jinak dávám 100,100,100!!! Názor naprosto stejný!! Na chyby se vys.. tady jde o poslání!!! Pryč s Komunistama!!! Ale jedna chyba mě přece jen mrzí... :o) Pokud vím tak Komunisti u nás mají přes třicet procent... (ČSSK + KSČM)
12.06.2007 13:07:00 | Sigurd II.
100 bodů za tu novou levnou výstavbu pro mladé-a pak ty paneláky klidně zbourejte.
11.06.2007 19:32:00 | s.e.n
......SHRBENÁ ŽENA...ŽE PREJ....tyto dvě chyby mě praštily do očí jako první,jinak myšlenka celkem dobrá,to ztvárnění poněkud pokulhává...
02.06.2007 23:47:00 | Harr