Anotace: Hra nesmyslných asociací, nikoli oxymorómů, v prapodivném zmatku poskládané...
Jééé, tahleta básničkama mě pohladila po duši... ani nevím proč :D) Děkuju :D) Je moc pěkná... S
22.06.2007 12:31:00 | Duše zmítaná bouří reality
Máš krásně barevný svět, pujč mi trochu barev. Žití bych popsal poněkud jinak a nebylo by to tak optimistické, i když to se mi nezdá ani ten tvůj. Jen nevím, jestli to není mnou a mým pohledem.
11.06.2007 18:41:00 | Stranger
Přečti si Alenku v říši divů, nebo na druhou stranu
od Clivea Barkera - Imagika.
09.06.2007 15:58:00 | jehlaspichlas
ahoj princezno:)tak tohle mi strašlivě moc připomíná Borise Viana a jeho Pěnu dní...přečti si to, ty jsi taky takový snílek:) bude se ti to moc líbit. Mě ta knížka strašlivě moc inspirovala, je výjimečná a nádherná:))
31.05.2007 23:13:00 | Sunny