Myšička
Anotace: Je jako myšička...záhadná malá myšička
Potkal jsem jednou
jak dávno chodí do vzpomínek
myšku co říkala si
vykat a vůbec podivnosti
supové se slétají a stíní mi ve výhledu
je jako rozmarné léto
nevím a nevím a nevím
chodím a chodím a chodím
dalas mi ten stín?
v duši mám jen horečku
kolik dní mi asi dá práce
kolik je to přepočteno na sny?
Tři a půl ráje...
Komentáře (1)
Komentujících (1)