Narozeniny
Anotace: (ale deset dnů zpátky) :-))))
Dneska se čas zlomil v pase
a poklonil se mi, zdá se,
a i osud odkudsi vykouzlil
sladkost krásných chvil
s kopcem šlehačky.
Občas totiž nezvládnu,
živote,
tvé zatáčky...
A taks mi ho dnes osladil...
Komentáře (1)
Komentujících (1)