Anotace: o mém dluhu společnosti, osudu, nebo bůhví komu... tak ať letí kameny! prosím o kritiku, i kdyby mě měla úplně zahrabat!
Každý si odehrajem svůj výstup .... ve své manéži ...
.... jen s tím rozdílem .... že tak, jako tak ....
........ jednou to musíme stejně zaplatit ...
13.06.2007 18:12:00 | HarryHH
no koukám slečno, tentokrát nic přetaženého chválím obrazy v básni, anděle podaní jako sněžítko s fetem je originál, já jsem si představil rakovinu mého bývalého spolužáka, když jsi minule začala s tím představováním (což je jen dobře tak to u poezie má být) nyní je bílý jako sníh, jen ty modré oči...
30.05.2007 22:41:00 | Pavel Kotrba