Hra na pravdu
Každý malý dítě ví
že obloha je modrá a slunce žlutý
ale řekni jestli taky ví
že lidi nejsou poctiví
Že dokážou škodit a lhát
že se už dneska umí jen málokdo smát
a že dobro nevítězí nad zlem
tak jak to bývá v pohádkách
Komentáře (4)
Komentujících (4)