...Jablka...
Anotace: Jen takový výkřik...přešla mě chuť na všechno:o(
..
V nedozrálém postoji
svázané sádrové srdce
černou mízou nakojí
kmeny s dutinami milování
.
pro jiné čestné stavy,
že ušpiní si svoje ruce?
..
odhořívají květy jabloně
cvičí sestavy v blátě
dospělí hrají si na koně
klušou pro smilování
právně ochuzené stravy,
.
vy, že z popelnic děti znáte?
..
Oloupané jablko
ztáhlé z červí kůže
nutí vztahy na oko
přehodnotit struhadlem
nešetrně ušlechtilými tahy,
.
Bůh, že za vás a za vše může?
..
Ohryzky váznou v krku
matky nezabrání v tlení
sok jim nepodá ruku
seschne větev pokolení
výhradně nejlepšími mravy,
.
a cesta, že ke konci není?
..
Komentáře (7)
Komentujících (6)