Sen

Sen

Anotace: Zkuste hodnotit

Pondělí
Z nebes-
- spadl ti do očí
přímo do tvé hlavy.
Nespoután vyhnal všechny mravy.

Úterý
Z nebes-
- spadl ti do klína, tam kde
byly nohy, usmívala se Roklina.

Středa
Z nebes-
- spadl ti do duše a miloval tě celou noc.
Ráno přesto zmizel.

Čtvrtek
Z nebes-
- spadl ti do náručí, s kyticí růží.
A omluvným výrazem.

Pátek
Z nebes-
- spadl ti do jídla a tys ho snědla.
Pak jsi zmodrala a zhnědla.
( Byl prošlej )

Sobota
Z nebes-
- tentokrát nespadl, buď si našel jinou
A nebo uvadl.
( Jako ty růže co jí dal)

Neděle
Z nebes-
- spadl ti ke nohou.
Zestárlý a stár prosil ať mu andělé pomohou.
- stát se tebou.
Autor leafe, 02.06.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

no nezdá se mi to uplně marná báseň jen jsem si všiml takových nesrovnalostí, znateně na mě působí obrat "tam, kde byly nohy" a ještě "spadl ti ke nohou"
celkově asi 65% hezký den

02.06.2007 21:53:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel