Zvláštní slova. Ne, možná ani nejsou zvláštní. Zvláštní je ten pocit.
PRA - Pradu nosí ďábel, prázdné kapsy anděl;o).
06.06.2007 15:11:00 | Bajík
... určitě se nepotratily, že !! ... PS: pozdravuj george, až ho dneska potkáš a že je kvůli němu v praze pěknej blázinec, amíci jedni .. :))
05.06.2007 09:37:00 | Alci