Krásné, já bych tam nakonec jště přidal větičku. Dokud by mne láska nevypila. :-)
14.06.2007 06:48:00 | J.Švihovský
no nevadí ,že se ti nelíbí,napiš proč ... nelíbí... je argument 8 leté holčičky ... není to spíš tím, že sem ti dal málo bodů... nevadí sem zvyklý tady na literu to je oko za oko ale u těch 15letých holek ...
07.06.2007 15:57:00 | Chonglee