Zvětrávání
Zapíjím víkend zvětralými pivy
a z reprobeden slyším Mahlera.
Občas se koukne, zda jsem ještě živý,
zda ještě hodím něco od pera.
Zítra zas mozek zapřáhnu jak vozku -
- co bylo v Rusku za Velkého Petra?
A učím se to, byť vím, že v mém mozku
každý ten údaj jak to pivo zvětrá.
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: Paralelní možnosti
Komentáře (4)
Komentujících (4)