Anotace: Nikdy nepochopím, proč k životu potřebuji tolik bolesti… a tolik lásky…
dobré...černobílá nerozhodná básnička plná oxymoronů. Tam někde hluboko za kulisami písmen a jejich stíny zápasí duše s vesmírnou rovnováhou.
07.06.2007 19:31:00 | PUERO
... Ono se řekne láska ....
a každý si představí houpání na růžových obláčcích ....
.... Jenže je to spíš mlejnek na maso .... nalakovaný narůžovo ... :-))
07.06.2007 15:42:00 | HarryHH