to je dobrá básnička. má pádnou ruku v závěru. ale ztrhané harfy tón mi tu zní poněkud vysměvačně, cituješ tu klasika, ale jakoby ho obkroužíš cizím prostředím... asi to nepopisuju uplně dobře. jinak se mi to asi líbí. asi jo.
11.06.2007 20:18:00 | grygaruv atelier