Naděje - Tvá síla... Tvá hvězda...
Proti slané řece
pluje dávno přece
Po Tvém "hloupém" laně
šplhá odhodlaně
Nadějě - Tvá hvězda
A v očích:
"Ona to nevzdá..."
12.06.2007 14:37:00 | Blázen? =)
Plač, až smutek zemře vysílením,
... plač, až srdce naplní se,
po okraj .... .... kamením ...
*- smutek a lítost jsou dobrý, ....
... .... pokud v nás vzbudí kritickou nasranost ... na sebe ...
08.06.2007 16:22:00 | HarryHH
Krkavcovití jsou hodně chytrý, nemáš doma ňákou
nepotřbnou vránu - ne tu od Rumburaka, zas by někde
šlohla ňákej prsten nebo nedotípnutej vajgl.
08.06.2007 07:17:00 | jehlaspichlas