Proti všem
Anotace: po našem ... v případě tomto nezařaditelné, ale k zamyšlení (rádoby vlastenecké)
Ochraňujme naše děti
před pohromou jež k nám letí
před radarem americkým
vystačme si jako vždycky
Naše zem zas bude hezká
zlikvidujem Lídly Tesca
na vše narvem stejný obal
a to Made in Antiglobal
s hákovým křížem na rukou
pak budeme psát azbukou
a tím znásobí se síla
jež po totalitách zbyla
Komentáře (3)
Komentujících (3)