Už i mezi barbary je citlivý tvor,
jehož verše pohladí jako vítr z hor.
Už i mezi barbary se rodí básníci,
kteří píší o lásce v srdci pálící.
Už i mezi barbary je člověk citlivý,
který v srdci něhu má tak jak já či vy!
Díky,milý barbare,za tu lekci Tvou,
kterou jsi mi udělil něžnou básní svou!
Nadále víc nebudu soudit jen dle jmen,
jistě budu v životě více spokojen.
Píšeš krásně barbare!Proč jsi 20 let
čekal,než si začal psát?Snad na internet?
05.07.2007 21:54:00 | Kozoroh 1