Neplakej...motýlku
Anotace: ...moc prosím o komentáře, děkuju
Neplakej motýlku,
ze sna vytržený.
v marné blízkosti,
s krutou lítostí,
s puntíkatou otázkou,
bez kostkované odpovědi
v zamračených poduškách,
hlas, co hladí po ouškách,
medovým pohledem,
s pramínkem samoty
kdy smysl ve vteřině,
sklouzne po peřině,
se slzou...
po zablácených řasách...
Komentáře (1)
Komentujících (1)