Vítr nebolí
Anotace: Nevím co k ní mám napsat. Nejspíš si jí musíte přečíst:-) Komentíky potěší!
Rozevři křídla a poleť
Neboj se, vítr nebolí
Jen trochu štípe
Ale příjemně
Aspoň pak víš, že žiješ
Kdybys přistál na dně
Tam v té černé díře
Pak nastav tvář slunci
A vyleť do oblak
Vždyť to není obtížné
Stačí chtít
A mít rád
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
Komentáře (5)
Komentujících (4)