jak to je, tak to je.. jenže JAK? čtu mezi řádky.. a hadr jsi asi nepobrala celý..
12.06.2007 16:18:00 | fialová
Tak třeba tahle básnička ve mě probudila napoprvní přečtení( I napodruhé, napotřetí, napopáté, ...) mnohem více pocitů než příběh tvého slepce s kopretinami... Moc pěkné.. , ale uťápnuté.. =)
12.06.2007 12:55:00 | Morgana la Fay
pěkné,ale příliš uťápnuté.
Ne je to tak jak píšeš.Moc lidí je takových.Hezky napsané.
11.06.2007 19:25:00 | s.e.n