Čarodějka
Anotace: Já to vím.. až mě to děsí..
Já to vím
i Ty to víš
jsem čarodějka
umím čarovat
jak nikdo jiný
neumí
já a má hříšná kouzla
vedená chtíčem
sobeckých slz
co hrají si s Tebou
a s ním
s nimi...
Já to vím
i Ty to víš
jsem čarodějka
Chci to zastavit
ale nemůžu
je to jako droga
stačí jeden pohled
jeden letmý dotyk
malý, něžný polibek..
a tělem se rozline
teplý pocit blaha
uspokojení...
Chci to zastavit!
Zabít! Zničit! Zapálit!
ale nejde to..
nemůžu bez toho žít..
leč mě to ničí..
ničí mě
ničí Tebe
i ty ostatní
já to vím
i Ty to víš
já umím čarovat
hraju si
a zaklínám
a Ty se pořád
vracíš
zbitý
v poutech
z mé touhy
je to jako droga
bez které umřu
droga
co mě jednou zabije
zabije mě
zabije Tebe
i všechny ty ostatní...
Komentáře (3)
Komentujících (3)