do jaké rodiny se narodíme si vybrat nemůžeme..
jsou hloupější nápady-třeba se zamilovat do někoho takového..a pak s ním muset tu chybu odžít..
já měla Babičky,které byly na světě pro vnoučata..tuhle ti fakt nezávidím...
ale zase máš školu-o pokrytectví můžeš napsat román;o)
13.06.2007 17:46:00 | Žqáry
...je nepředstavitelně těžké žít šťastně, když nám pro to nebyly ani našimi nejbližšími vytvořeny podmínky...
moc pěkná, úsměv!;D
13.06.2007 14:31:00 | Livie
...je nepředstavitelně těžké žít šťastně, když nám pro to nebyly ani našimi nejblišími vytvořeny podmínky...
moc pěkná, úsměv!;D
13.06.2007 14:30:00 | Livie
Mimořádná, díky. Musí to být těžké, mít někoho takového kolem sebe...
13.06.2007 12:44:00 | Hesiona-Essylt
A slova byla slizká a citem tenký nůž, co vrážela nám denodenně tam kde sídlit měla láska už.
13.06.2007 12:39:00 | J.Švihovský