Anotace: Tuhle bádničku jsem napsala už před nějakým čáskem,ale pořád je jaksi aktuální:-(...
Škoda,já básničky obvykle nepíšuX-DVlastně tohle je první básnička,co jsem v životě napsala...
16.06.2007 13:24:00 | Anymka
Na tvůj věk je to slušná básnička... jen pokračuj dál,zajímalo by mě,co budeš psát ve dvaceti..
16.06.2007 00:20:00 | animovaný medvídek Pů