číst ty tvoje texty tak na jaře tak se z toho složím ajn cvaj. asi to tak mělo být, že až teď. ty, niko, vždycky, když nastane absolutní tma, tak se objeví někdo s baterkou.
28.09.2011 22:49:00 | tenflipskáj dysfunkt
Ptáme se celý život, ač staří či mladí a protože tak těžce nalézáme odpovědi tak píšeme povídky a veršujeme.
19.06.2007 14:33:00 | J.Švihovský