S tímto názorem upřímně souhlasím, ale ještě je to velmi daleká cesta. Ještě na několik (víc) životů.:-)
16.07.2006 13:05:00 | Roko
Ano, tak nějak to je. A až se to stane tvou každodenní realitou, bude ti dobře.
24.01.2006 18:35:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Hmm. zajímavá. Jo absolutní dobro by bylo fajn, ale nejdříve musíme všichni začít u sebe. Někteří jsme už začali a celkově to bude pro svět hodně těžká a kamenitá cesta...
06.09.2005 06:58:00 | Manik