"Já měla mít strach"
Já jsem měla mít strach!
Měla jsem se bát.
Měla jsem se klepat hrůzou.
Strachy nedutat.
Já prostě měla jsem se o život tvůj bát.
Měla jsem se o tebe se strachovat.
Nechci tě ztratit!
Měla jsem se bát.
Jak to teď vrátit?
Komentáře (1)
Komentujících (1)