Díky a šáteček
Anotace: *** (jedna rychlovka)
Tvá báseň je krásná... (Děkuji)
myšlenka jasná,
však trochu sobecká:
------
-jiní už nesmí být citů mých vrazi,
jinak jim prý zlámeš ty jejich vazy.
Proč se však raději nestaráš o sebe?
Dyť každé tvé slůvko u srdce zazebe...
Zkus se spíš podívat do svojí duše,
ať jednou neřekne i Štěně suše:
"... ty si mé slzy nezasloužíš!"
Komentáře (7)
Komentujících (7)