Vse a presto nic
Máš plno přátel,
kteří te mají radi.
Máš rodinu,
která tě miluje.
Máš lásku,
která je s tebou.
Máš vše tak co postrádáš?
Peníze, bohatství a slávu?
Ty blázne.
Jednou si uvedomíš, žes chyboval, vzpomeneš si na má slova a budeš chtít vse napravit, ale bude pozdě.....
.....příliš pozdě.
Komentáře (2)
Komentujících (2)