Horská dráha života
Anotace: Tak přijďte se povozit.A zjistíte že je možná pro co žít.Možná
Vzestup a pád.
Není čemu se smát.
Životem jde blázen jen.
Na horské dráze začíná nový den.
Nahoru a dolu.
Smrt,láska a sten.
Sedí u jednoho stolu spolu.
Není však krásné být blázen jen.
Na celé kolo se smát.
Po každém vzestupu přijde nový pád.
Znova vzestup.
Tak proč se bát.
Život je jaký je.
Někdy slunce, jindy závěje.
Komentáře (1)
Komentujících (1)