chci se ztratit...

chci se ztratit...

Anotace: chci se ztratit někde v davu...

Chci vědět,co se asi nikdy nedozvím
chci brečet,přitom vyschly mi už slzy.
Chci křičet,ale přitom mluvit neumím.

Chci žít,ale pomaličku umírám,
v noci utíkám a přes den sním,
sama sobě bránu dál zavírám.

Chci jít,ale nedržím se na nohou
chci spát,ale mám starostí plnou hlavu
a proto odcházím,snad mi jinde pomohou...
a ztratím se...chci se ztratit někde v davu...
Autor mosquito, 27.06.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná básnička už mi to chybělo.

13.09.2007 09:26:00 | Azazen

silné, hodně silné.

08.09.2007 17:45:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí