Anotace: Někdy se poetům stříhají perutě...údajně koukají na lidi nadutě...tak trošku zčechráme foukané peří...třeba to v eposu papíru svěří...
Tos na učitele vychrlila všechny vědomosti, které ses
stihla do určité doby naučit. A díky téhle salvě
kulometu slov jsi zakomlexovaného kantora srazila
přímo k zemi. Na blízkém východě používají tvrdšího
kalibru. Spáchají sebevražedné explozívní harakiri
s bombou u pasu.
02.07.2007 19:38:00 | jehlaspichlas
Výborně jsi to vystihla...byly chvíle, kdy jsem měla pocit, že mi vymyli hlavu samou zbytečností a já nemohla napsat ani ň...
29.06.2007 17:32:00 | Severka
hm... gympl... občas docela inspirativní prostředí, to známe ;)...
nádherná básnička, i roboti za ni dávají PLUs
29.06.2007 17:20:00 | prostějanek